Baneleie i vår nye tennishall

Det er nå mulighet for å bestille bane i vår nye hall. Vi har faste leietimer og drop-in timer.

  • Når du klikker på lenken(lenger ned) kommer du til registrering der du velger om du vil opprette en ny konto eller logge inn hvis du allerede har en MATCHi-konto.
  • NB! Hvis du er medlem i en annen klubb som også benytter MATCHi og du har en konto der – velger du å logge inn med denne. Husk at navn og e-postadresse må være identisk begge plasser.
  • Når du har gjort det, er du klar til å booke. Du vil måtte legge inn et betalingskort når du oppretter kontoen for å kunne booke strøtimer inne. Kortet vil da også virke om du skal bestille tid i en av de over 250 andre klubber/anlegg som benytter MATCHi Norge og Sverige.
  • Vær oppmerksom på at flere norske klubber tillater ikke-medlemmer å bestille timer, så er det ingenting ledig hos oss, så har du nå likevel mulighet til å kunne booke bane hos en annen klubb i nærheten.

Du har tilgang til tjenesten via pc/smarttelefon/nettbrett med din nettleser. Du kan også laste ned MATCHi-app fra AppStore for å søke/booke ledige tider.

Direktelink til vår nye bookingside:  https://www.matchi.se/facilities/lillestromtk?lang=no

Kode til dør genereres automatisk, men er ikke på plass ennå.

Spørsmål om låsing/lukking evt andre spørsmål, send mail til post@lillestromtk.no (ikke alltid noen svarer med en gang) eller kontakt en fra styret på tlf. Du finner oss under: om klubben, på hjemmesiden www.lillestromtk.no

Husk innesko ment for tennis som ikke sverter, og tennisballer som ikke er brukt ute på grus. Søppel og snus skal i søpla. Ser noen sliter med dette. Slike brukere ønsker vi ikke.

Priser for baneleie pr time ser du her:

Hverdager:

Frem til kl 15 kr 200

Fra kl 15 kr 300

Helg kr 225

Medlemmer faste timer har 10 %

Mvh

Styret