Baneleie

Leie i vår nye hallDet er nå mulighet for å bestille bane i vår nye hall. Vi har faste leietimer og drop-in timer. Ved å trykke på linken under med Senserio, så får dere opp banekartet som viser hva som er ledig av timer, og hva som er booket. Logg deg inn som ny bruker i Senserio.

Ved booking av time går man rett til betaling. Når dette er gjort genereres det kode til dør som sendes som SMS til telefon som er registrert i Senserio. Da får man et telefonnummer som ringes når man er ved døren, det høres et lite klikk i dørlås og den er aktiv. SMS med telefonnummer mottas ca 40 min før timen begynner, og er aktiv fra akkurat klokkeslett. Har du time fra kl 14 til 15, er kode aktiv kl 14 og frem til 15. Dvs at man kan gå ut et ærend i løpet av timen.

Er det spørsmål om låsing/lukking evt andre spørsmål, send mail til post@lillestromtk.no , eller kontakt en av styremedlemmene, se under fanen «om klubben» og styret.Husk innesko ment for tennis som ikke sverter, og tennisballer som ikke er brukt ute på grus. Søppel og snus skal i søpla. Ser noen sliter med dette. Slike brukere ønsker vi ikke. Slukk lys og sjekk at dør er låst når hallen forlates.

Banekart trykk her : http://senserio.com/default.aspx?ID=1529

Priser for baneleie pr time ser du her:

Hverdager:

Frem til kl 15 kr 180                                                                                                             Fra kl 15 kr 250                                                                                                                  Helg: kr 200

Medlemmer faste timer har 10 %

Vipps penger til Lillestrøm Tennisklubb dersom det ikke går på direkte betaling.

Mvh

Styret