Banereglement

1.    a) Kun medlemmer av Lillestrøm tennisklubb har anledning til å bruke uteanlegget. Under spill på en av banene skal spillerens medlemskort alltid henge på tavlen utenfor banen.

        b) Medlemmer tilsluttet andre klubber har anledning til å bruke uteanlegget og banene, når de har fått tillatelse av styret eller spiller med en spiller som er medlem av Lillestrøm tennisklubb.

2.    a) Lagkamper, turneringer og treninger har fortrinnsrett på banene. Det skal gis beskjed til medlemmer når det er slike begivenheter på hjemmesiden og på oppslagtavlen ved utebanene.

b) Seniorer har fortrinnsrett på banene etter kl 19.00, mandager, onsdager og fredager. Aktive juniorer og konkurransespillere kan imidlertid gis seniorstatus av styret i Lillestrøm tk.

3. Kun spillere skal oppholde seg på banene.

4. Hvis en eller flere medlemmer venter, er spilletiden 45 min pr. bane.

5.    a) Grusbanene skal alltid skyfles og kostes etter bruk.

b) Grusbanene skal vannes før og etter bruk. Spill på tørr bane er forbudt.

6.    a) Enhver som oppholder seg på anlegget og på banene skal vise en oppførsel som er tennissporten verdig. Det er ikke tillatt å skrike, banne, kaste rackert e.l på banen. Røyking er streng forbudt på banene og i klubbhus. All søppel skal kastet i søppelkassen og ikke bli liggende på banen eller anlegget.

b) Alle som bruker banene skal ha riktig kleskode. Det er forbudt å spille i singlet som ikke er en tennisoutfit, spille i olabukse eller annet hverdagslig e.l.

Det skal kun brukes tennissko på banen. Forbudt å bruke sko med grov såle eks. Joggesko, kunstgressko o.l.