Banebooking i vår tennishall og uteanlegg (uteanlegg gjelder kun medlemmer)

Det er nå mulighet for å bestille bane i vår hall og utebaner. Vi har faste leietimer og drop-in timer. Det er også fra i år 2021 booking av utebaner, gjelder for tiden kun medlemmer av klubben.

  • Når du klikker på lenken(lenger ned) kommer du til registrering der du velger om du vil opprette en ny konto eller logge inn hvis du allerede har en MATCHi-konto.
  • NB! Hvis du er medlem i en annen klubb som også benytter MATCHi og du har en konto der – velger du å logge inn med denne. Husk at navn og e-postadresse må være identisk begge plasser.
  • Når du har gjort det, er du klar til å booke. Du vil måtte legge inn et betalingskort når du oppretter kontoen for å kunne booke strøtimer inne. Kortet vil da også virke om du skal bestille tid i en av de over 250 andre klubber/anlegg som benytter MATCHi Norge og Sverige.
  • Vær oppmerksom på at flere norske klubber tillater ikke-medlemmer å bestille timer, så er det ingenting ledig hos oss, så har du nå likevel mulighet til å kunne booke bane hos en annen klubb i nærheten.

Du har tilgang til tjenesten via pc/smarttelefon/nettbrett med din nettleser. Du kan også laste ned MATCHi-app fra AppStore for å søke/booke ledige tider.

Direktelink til vår nye bookingside:  https://www.matchi.se/facilities/lillestromtk?lang=no

Kode til dør genereres automatisk og står på bekreftelsesmail. Kode er virksom fra 15 minutter før time, og lys kommer  på 10 min før time til 10 min over time.

Spørsmål om låsing/lukking evt andre spørsmål, send mail til post@lillestromtk.no (ikke alltid noen svarer med en gang) eller kontakt en fra styret på tlf. Du finner oss under: om klubben, på hjemmesiden www.lillestromtk.no

Husk innesko ment for tennis som ikke sverter, og tennisballer som ikke er brukt ute på grus. Søppel og snus skal i søpla. Ser noen sliter med dette. Slike brukere ønsker vi ikke.

Priser for baneleie pr time ser du her:

Hverdager:

Frem til kl 15 kr 250

Fra kl 15 kr 300

Helg kr 250

Mvh

Styret